Dorte 70+ model, age-influencer, yoga/meditationsunderviser…..

Ansigtsyoga er en nem og effektiv måde, at genvinde dit naturlige og ungdommelige udseende på uden brug af dyre kosmetiske produkter, kemiske fyldstoffer eller botox

Ansigtsyoga er kort fortalt, at træne musklerne i ansigtet. Vi har over 50 ansigtsmuskler, og når vi træner dem, så vil øvelserne holde dit ansigt løftet, tonet og få en friskhed, så du ser mere ungdommelig ud.

Men, det er ikke nok kun at træne musklerne.  Vi vil også gerne have boostet vores bindevæv til at danne kollagen igen.

Det gør vi med ansigtsmassage, så bindevævscellerne trækkes i, og derved holder sig fugtige, spændstige, elastiske og stærke. Der kommer gang i blodcirkulationen, så vi får en sundere hud.

Vi vil også gerne have fjernet affaldsstoffer og skabe balance, det gør vi med Gua sha og akupressur.

Ansigtsyoga er en samlet selvkærligheds pakke ❤

Jeg fandt selv ansigtsyoga tilbage i 2019. Jeg blev så begejstret for det, at jeg uddannede mig til ansigtsyoga lærer. Det passede så fint ind i mit liv, da jeg var blevet yogalærer i 2018.

Jeg trænede tre gange om dagen af 1 times varighed i tre måneder.  Jeg ville bare se, om det kunne hjælpe. Allerede efter 14 dage kunne jeg se resultater. Min hud var levende og frisk at se på. Folk omkring mig påtalte, at jeg så frisk ud, om jeg havde sovet godt.

Efter 3 måneder, gik jeg ned til at træne 2 gange om dagen. Morgen og aften, og nu varede programmet kun 40 minutter, da jeg var blevet fortrolig med øvelserne.

Nu havde jeg fået muskler i ansigtet. Min kæbelinje var strammet op, ingen hamsterkinder, mine kindmuskler, var store, lidt for store, så jeg måtte holde lidt igen, ved kun at træne dem en gang om dagen.

Linjerne i panden var stærk reduceret, de var ikke væk, men meget mildere. Min kalkunhals og dobbelthage var strammet godt op, dog kunne jeg tydelig se og følge med i, når jeg havde for meget fedtindtag, så sad det på dobbelthagen og kæbelinjen.

Jeg træner i dag 25 minutter om dagen. Altid fra morgenstunden af. Jeg vedligeholder mit resultat, men kan jeg se, at noget ”hænger”, så udvider jeg helt naturlig programmet til et par ekstra øvelser.

Hvis du er nysgerrig på, om ansigtsyoga er noget for dig, kan du starte ud med de her to øvelser.

Kalkunhalsen:
Læn hovedet tilbage, glat med hænderne ned ad din hals, og lad hænderne hvile lige over brystet. Læg hovedet tilbage, og send nu 20 overdrevet smaskende kys op mod loftet. Spids munden godt, mærk strækket på halsen.

Kom ud af øvelsen, og kik lige ud.

Drej nu hovedet til den ene side, så meget du nu kan, mærk efter, ikke noget med at overstrække, vip hovedet tilbage og send nu 20 smaskkys op mod loftet.

Kom ud af øvelsen, og drej hoved til den anden side og lave 20 smaskkys.

Bekymringsrynken mellem bryn

Tag tommel- og pegefingrene og tag fat i brynene, og dan en lille pølse, træk fingrene lidt fra hinanden, og fikser dem.

Nu skal du forsøge at trække brynene sammen, mens fingrene fastholder brynene

Muskel mellem øjenbrynene skal bevæge sig. Tæl til 10

 

Øvelsen er mod rynker på panden/tindingen

Lav en firkant med pege- og tommelfingrene og læg pegefinger over øjenbrynet og tommelfinger under kindbenet.

Fikser panden så den ikke rynker, spær øjnene op, og tæl til 10.

Rigtig god fornøjelse.

https://yogafacelift.dk/